2012. február 1., szerda

Változatok a hülyeségre...


Van az úgy, hogy bekattanok...lehet a -19 teszi ami ma reggel leledzett minálunk, nem viccelek a denevérek beköltöztek a pincénkbe, téli álmot aludni, most csinálunk nagyobb helyet, mert a hét végére várjuk a medvéket is. A csinálunk királyi többes, mert én ugyan le nem megyek oda, ahol motoros(értsd bőrruhás) egerek tanyáznak fejjel lefelé lógva. Ugorgyunk. Szóval vallomás következik, egy rohadt lusta disznó vagyok, aki előnyt akar kovácsolni magának. Mégpedig, a diplomám nyelvvizsga hiányában az egyetemen őrzik, hét lakat alatt. Mondom ráizzítunk már a témára, mert vér ciki, meg minden főleg a barátnőmnek, akinek az anyja, azóta azon a szakon tanít. Felrebbentek kósza hírek, hogy esetleg megkapjuk nyelvvizsga nélkül is. Sejthettem volna, felmegyek a honlapra, szupersztráda lett mióta nem jártam ott, megkeresem az ügyintézőt, aki már rég nem az, aki akkor volt. A kolléganője közölte, hogy írjak neki mailt, de nem-e tud esetleg segíteni? Erregélem, hogy eskü nekem van diplomám náluk, meg szép államvizsgám meg minden, nem-e lehetne-e legalább valami másolatot kapni, mert azt olvastam a honlapon, hogy X összegért lehet. Röhög, asszonygya lehet, azoknak akik elhagyták vagy elveszett. Mondom, hát gyakorlatilag én sem tudom, hogy náluk melyik doboz alján porosodik. De mondom a két szép szememért senki nem hiszi el, hogy nekem ilyen diplomám is van, ha elé állok, szevasz Gizella vagyok és hidd el nekem itt diplomáztam. Jhhham másolatot azt adhatnak, írjak mailt, melyik évben is végeztem? Snitt. Agy forgat....teljes sötétség. Valamit hadováltam arról, hogy írok mailt és lecsaptam. Előtte azért még arra volt pofám, hogy megkérdezzem, van-e már rektori döntés arról, hogy a renitensek esetleg megkapják mégis nyelvvizsga nélkül, asszongya nincs, ha lesz is szeptember 1 előtt semmiképp. Lerakom a telefont és őrült ámokfutásba kezdek, hogy mikor végeztem, túrok kutatok a szekrényben és a fejemben, semmi, mert a diploma ugye náluk, a leckekönyvem remélem, hogy náluk. Szidom magam, mint a kocsis, hogy lehetek ennyire hülye. Aztán mit találok egy fiók mélyén, szakdolgozat, rajta egy aranybetűs évszám 2005. Banyek, a pofám leszakad, hogy hét év alatt nem voltam képes egy laza közép c-t letenni, én akit már gimiben eltanácsoltak a nyelvtanulástól, hogy a kétnyelvűről inkább menjek át informatikára. Az is csak az angoltanár jóindulatán múlt, hogy lett egy angol kettes érettségim. Szóval itt tartunk, közben azért elagyalok azon, hogy megvesztegetek valakit, hogy csempéssze ki, vagy rablótámadásba lendülök át, de leginkább leszegett fejjel ülök és rohadtul ég a fejem...Azért a mailt megírtam...

A másik, Szonját nem sikerült lebeszélnem a büdös dög HK (már nem vagyok hajlandó kiírni a teljes nevét) úgyhogy ma nagy diadallal jöttem haza és nagyképűen közlöm Bundival, hogy megvan ám a cicajelmez, van neki füle-farka mindene, ráapplikálok egy masnit és kész a HK. Veszem ki és hajtogatom, körülbelül mintha az ötöslottó vászonra vetett nyerőszámait húznám elő, menet közben virtuálisan hátba veregetem magam, hogy miyen f... a csaj vagyok, ezt is megcsináltam az én elsőszülöttemnek, várom a viharzó tapsot, mire: Ez fekete. Neeem, ennek rózsaszín a hasa. Válasz: Ez fekete, HK. nem fekete. Nyeltem egyet, ránéztem és összeszűkült semmivel nem összetévesztendő gyilkos tekintettel, cseppet sem nőiesen közöltem: EZ HK BA+ ÉS CSEND(lehet kussot mondtam hirtelen haragomban) ÉS TE FOGSZ A LEGJOBBAN LELKENDEZNI A KÖLÖKNEK, mert ha nem tuti Te fogod két kézzel megvarrni azt a rohadt jelmezt. Erre mit mond: Figyi már, ilyen masnis farka nem a Fülesnek van a Micimackóban? Ekkor értük el 16 éves kapcsolatunk mélypontját és már láttam magam: "Igen tisztelt bíróság, azért akarok elvállni, mert ez a férfi itt, belegázolt a saját és gyermekem lelkivilágába, mert mindenki láthatja, hogy ez egy HK. jelmez....majd teátrálisan miszlikbe szaggatom. " A valóságban persze nyeltem egyet, majd egy nagy lendülettel bevágtam a jelmezt a szekrény aljába...most pedig pink masnit keresek a cicafülekre.

Mesélhetnék még de azt hiszem még csak délelőtt 10, ennyi nekem mára elég...

2 megjegyzés:

cucka írta...

óhát, nálunk dettó ez volt, csak szarvas jelmezzel.
miután szép magyar nyelvünk csudálatos káromlásai közepette összeraktam azt a kurva szarvas jelmezt, apjuk közölte, hogy NEM ELÉG NAGY A SZARVA (wtf????). ezen a ponton éreztem azt, hogy nekimegyek a nagykéssel és a szarvasjelmezzel fojtom meg.
imádlak, kapcsolatépítő farsang!

gneke írta...

Jaj! Én sehogy sem állok HK-vel. Én is így írom, sose a teljes nevén...:D