2017. szeptember 9., szombat

NYÁR :)

Tudom-tudom, hogy már a vénasszonyok nyarán is lassan túlvagyunk, dehát az ember lánya  elfoglalt és amikor némi ideje is lenne a klaviatúrán klimpírozni akkor tuti más elfoglaltságot találnak neki, vagy ő magának. Szuper nyarunk volt, azt hiszem sok-sok nyár közül az egyik legjobb. Nem tarkították betegségek és talán most először mindannyian együtt nyaraltunk, de ne szaladjunk ennyire előre. Sikeresen lezárta Szonjánk a harmadik iskolai évét. Hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy a kitűzött célt ismét elérte. Tudom-tudom egy kitűnő bizonyítvány sokaknak semmit nem jelent, de neki nagyon fontos volt, leszüretelhette azt a gyümölcsöt, amiért egész évben dolgozott. Tudom, hogy az ember minden évben elmondja mennyit nőtt és okosodott, de ezt egyszerűen nem lehet kihagyni, mmert valóban így van.








Többféle opcióban nyaraltunk az idén, voltak családoss hetelések, Erzsébet tábor Szoninak, nomád horgászat, Kowáékkal tarkított gyerekes és gyerektelen strandolás és koncert. Igyekeztem összekötni a kellemeset a hasznossal. Voltunk strandolni a barátokkal és ehhez én hozzáfőztem egy kis koncertélményt. Kiránk annyira lett éppen vegafun, hogy egész napos strandolás után simán végigénekelte a koncertet, tánccal fűszerezve, a dolog szépséghibája, hogy mindezt a nyakamban :D












Szlovákiába is elruccantok négyesben és koncertre is, hihetetlen élmény volt visszarepülni egy szigetfeelingbe, ráadásul első sorban középről tombolódva.

















Anyukám nehéz időszakot élt meg a bátyám halálával, azt hiszem, ezt nem kell bővebben senkinek kifejtenem, ezért is volt annyira fontos, hogy bár ő teljesen elfelejtette, de méltóképp megünnepeltük a 75. születésnapját. Hihetetlen gyorsan telnek az évek, már hat év eltelt azóta, hogy hozzánk költözött.











Auguasztusban történt egy nagy változás az életemben, de ezt majd egy külön posztban, remélhetőleg hamarosan. Ezért azt gondoltam, hogy az átállás kicsit zökkenőmentesebb legyen előtte mindenképpen nyaralunk. Szörnyű ezt mondani, de mióta a lányok megszülettek négyesben még nem töltöttünk el ennyi időt együtt. A legnagyobb kánikulában tltöttünk el több, mint egy hetett a Balatonon, majd egy rövid vizit után, hogy apa kívánsága is teljesüljön horgászni voltunk, bográcsostól, sátrastól, azt hiszem én bírtam a legnehezebben a sátorban alvást. :)











































A hétköznapok is igazi nyári hangulatban teltek, mozival, medencével, bandázással, ittalvós haverokkal, grillel, szalcsipörgetéssel, napfénnyel. Szonja augusztus végén még itthagyott minket 1 hétre Fonyódligeten táborozott, soha ennyire mlg nem hiányzott...meg mondom őszintén, hogy nem is a napokat, hanem az órákat számoltam, hogy mikor jön már végre haza. Tudom kicsit képriportosra sikeredett ez a bejegyzés, de szeretném ezeket a pillanatokat, élményeket, mosolyokat, vidámságot megőrizni a téli hideg napokra :)














1 megjegyzés:

Unknown írta...

In this manner my buddy Wesley Virgin's autobiography begins with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

Wesley was in the military-and soon after leaving-he found hidden, "SELF MIND CONTROL" secrets that the government and others used to obtain anything they want.

As it turns out, these are the EXACT same methods many celebrities (notably those who "come out of nowhere") and elite business people used to become rich and famous.

You've heard that you only use 10% of your brain.

That's mostly because the majority of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

Maybe this conversation has even occurred IN YOUR own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind seven years ago, while driving a non-registered, trash bucket of a vehicle without a driver's license and in his pocket.

"I'm so fed up with living paycheck to paycheck! Why can't I become successful?"

You've taken part in those types of questions, ain't it so?

Your success story is waiting to happen. All you need is to believe in YOURSELF.

Take Action Now!