2011. augusztus 2., kedd

Levél a 3 betűsnek...


Tisztelt Hárombetűs Intézetek!

Köszönöm, hogy nem kell időt szakítanom arra, hogy rejtvényfejtéssel üssem agyon napi fél óra pihenőidőmet, hiszen önök kedvesen gondoskodnak róla, hogy agytekervényeim ne rozsdásodjanak be. Reggel korán ébredhetek, hiszen 7 körül, már rövid üzenetben kedvesen közlik velem, hogy ebben a hónapban szükségük van tőlem cirka 100000ft-ra, de nagylelkűen ezt megelőlegezik nekem, hogy ergó pici kis jellel a számlaegyenlegem elé. Örülök, hogy nem kell azzal foglalkoznom, hogy ebben a hónapban mire is költsem a hatalmas gyedem és a még nagyobb értékű családi pótlékom. Köszönöm, hogy azt csinálhatok amit akarok, mert az önök jóvoltából, nem kell postán sorban állnom csekket befizetni, bevásároló kosarat cipelni, pelenkázni és főzni. Az elmúlt 2 napban leadott 5kg-ért is csak önöknek lehetek hálás, ez egyedül nem ment volna, pláne ilyen rövid idő alatt. Gyermekeimet holnap beszállítom az önök helyi fiókjába, mert azt gondolom, hogy ha minden családi juttatást önök kaphattak meg ebben a hónapban egyetlen tollvonással, legyen önöké az a boldogság is, amit két gyerek adhat. Igaz kicsit hangosak, válogatósak, de azt gondolom ennyi kockázatot önök is bevállalhatnak. Köszönöm továbbá, hogy nem kell a fogamzásgátlással bajlódnom, lévén a férjem igen messze és veszélyes helyen dolgozik, de majd küldök utána fényképeket, hogy megismerje legalább a lányait, ha hazatéved. A munka hossza természetesen egyenes arányban van a svájci frank erősödésével, úgyhogy ha így haladunk a hulló levelek helyett a télapó szánjával érkezik haza. Köszönöm továbbá, hogy ennyire figyelmesek velem, hogy ma 15 rövid üzenetet kaptam, hogy mit honnan és miért vontak le, szolgáltatásuk valóban teljes körű. Sajnálom, hogy több üzenetet nem tudok olvasni, de valami fura "véletlen"folytán a telefonom "kiesett" a kezemből és az almafa alatt landolt,de keresem becsülettel a darabjait és mivel az önök jóvoltából rengeteg szabadidőm lett, holnap összepuzzlezom. Meg kell említsem a másik kedves 3 betűs intézetet is, akik voltak olyan kedvesek, hogy 13 hosszú év során olyan ügyesen befektették a pénzemet, hogy sikerült 0 forint reálhozamra szert tennem, ami két okból nagyszerű, egyrészt nem kell nekik befizetnem, másrészt elvonultak a fejem felől a felhők, hogy hova takarítsam meg azt itt felgyülemlett pénzemet, természetesen csakis 3 betűs intézetben gondolkodtam volna. Külön köszönöm, hogy az internetes szerverük nem működik és hogy 2x25 perc vonaltartás után egy olyan kedves ügyintézőt kaptam, aki minden kertelés nélkül közölte, hogy ezt bebuktam. Örülök, hogy részese lehettem mindennek és önök cikra 1.5 millió forintomat olyan kedvezően fektették be, hogy nyugodtan alhatok, csak kérem magyarázzák meg a nagyobbik lányomnak miért is nem kapja meg az áhított rollerét.
Még egyszer mindent köszönök, maradok továbbra is hű ügyfelük, más választásom nem lévén, hiszen még évekre a lekötelezettjük vagyok.
Keserű szájízzel mondhatom el a szlogent : "Magyarország, én így szeretlek."

Kedves olvasóim, a levél sajnos nem a képzelet szüleménye és minden hasonlóság a Ti életetekkel sem a véletlen műve. Sajnos. Asszem erre mondják azt, hogy ha nyakig szarban vagy, már csak egy dolognak örülhetsz, hogy nem hullámzik vazzeg!

Nincsenek megjegyzések: