2012. március 11., vasárnap

Na az van.....


hogy éppen arra várok, hogy jöjjenek a fehér szkafanderes emberek és rohamtempóban kerítsék körbe a házunkat sárga kordonnal, amin pirosan csupa nagybetűvel az van: VIGYÁZZ FERTŐZÖTT TERÜLET, BELÉPNI SZIGORÚAN TILOS!!! Amit lehet még viccesnek is találnék, ha nem minket raknának karantéba, most, hogy végre süt egy kicsit a nap és cirka 1 hónapja a lakásban vagyunk. A felsorolás szintjén, Bundinak homloküreg gyulladása van még mindig, időközben pozitiv lett a 3.,-4. vértesztje, csak 6 hetet vártunk rá, szóval van diagnózisa a Lyme-kórról. (Igaz most meg elvileg Oep-es jogviszonya nincs, ezzel is volt pár köröm a héten.)Sikerült ezt október óta elérnünk, első körben 40 napos antibiotikum kúrát kap, mihelyt abbahagyja a 3. kúrát, amit az influenza és szövődményei miatt szed, a bélbolyhai szerintem most kezdik el felkötni magukat az vékonybelére, az mégis csak gyorsabb halál. Anyuval voltunk a pszichiáternél, háááát, hogy is mondjam...asszongya a doktornő nem tűnt-e fel nekem, hogy anyunak nincs foga, bizti azért fogyott 20kg-t az elmúlt egy évben. Először azt akartam mondani, hogy ha ez így megy, akkor ide nekem a kalapácsot és essünk neki a szájbetétemnek, mert 20kg nekem ennyit megér. Aztán átsuhant az agyamon, hogy drága doktornő, önnek nem tűnt fel, hogy 5 éve ide járunk és anyukám ez idő alatt egyetlen fogpaszta vigyort nem dobott önnek, és ennek korántsem a depresszió az egyetlen oka. Aztán a számat persze az a mondat hagyta el, hogy 20 éve pohárban van a foga, mert nem tud vele sem enni, sem beszélni, egyébként meg az utóbbi egy évben fogyott le. Kaptunk fél évre javaslatot a gyógyszerekre, mert a lényeg, hogy aludni tud, a logika ebből hiányzott nekem, de mindegy. Amikor mertem megjegyezni, hogy tömegiszonya van és ki se mer egyedül mozdulni, a válasz annyi volt ki kell menni, ühüm, mert ez ilyen esetekben ennyire egyszerű. Szóval anyámnak ezen kívül a dereka fáj, mert Kira rodeózott, amiben anyám volt a műbika, de meghúzta a csúz, emellett ma reggeltől elérte a szapora, szóval elég érdekes képet nyújtunk, amikor menetrend szerint cirka fél óránként emelgetem fel a wc-ről. Szonja tegnap reggelre produkált hasán 6 pöttyöt, mondom ajvééé ez biza bárányhimlő lesz, le is mondtam a vendégeket. Aztán egész nap maceráltam, meg síruhában flangált bent, hogy ugye ennek meleg kell, amivel annyit elértünk, hogy jól kipirosodott..... a segge. Szóval több pötty nuku, hólyag nuku, ez ügyben tanácstalan vagyok. Ellenben ma reggel kutyaugatva kelt, piros a torka, szóval elmegyünk holnap a mutogatni mink van a doktornénihez.
Kira szimplán kétemberes korszakát éli, ergo minimum ennyi felnőttnek kell a nyomában lenni, pedig esküszöm hírből nem tudja az mi az a Jackass. Én már mérlegelek bizonyos dolgokat, röppályákat, esési szöget és sírási fokot, de ennek ellenére tegnap majdnem én is összeestem, első körben azt hittem mindenhonnan vérzik, mert megtalálta az üvegfestéket és bő nyállal felküldte a fejére, ezt még fokozta azzal, hogy leharapta egy kisautó kerekét, itt konkrétan majdnem beszartam, mert lement a torkára, 3mp alatt, effektíve fuldoklott a gyerek de a kerék gumiabroncsába bele tudtam akasztani a körmöm és kipattintani, majd össznépi sírást rendeztünk, Kira leginkább azért, mert k..tam a kocsit a kukába. Az én legfájdalmasabb heti utravalóm, hogy meghalt az utolsó fényképezőm és telefonom, amivel még tudtam fotózni a lányokat és egy jó darabig nem is lesz másik...:( Szóval ezek az unalmas hétköznapok vannak mögöttünk, de van egy jó hírem is, aki még emlékszik a kezes sztorinkra a hárombetűsnél...nos én és a tesóm jogerősen megnyertük ellenük a pert amit indítottunk...kis köcsögök....:)

3 megjegyzés:

gneke írta...

Erre mondják, hogy minden jó, ha jó a vége:-)
Tetszett persze az egész bejegyzés, olyan Lilis volt, tudom én, hogy korántsem vicces a helyzet, de jó volt olvasni rólatok. Kitartás!

Lili írta...

Hát kedves gneke sajnos, mint a a következő postban látszik, még nincs vége, de kitartunk :)

gneke írta...

Olvastam...akkor további kitartás.