2013. június 4., kedd

Piperkőc(n)ő :)


Az az igazság, hogy nem vagyok egy Miss. Ez esetemben nem önértékelési problémát takar, hanem valami antidivathullám követőt. Mostanában kezdtem el pl. színes ruhákat hordani, a napokban megvettem az első rózsaszín blúzom, ami valljuk be azok között akik ismernek nem kicsit volt megdöbbentő, ma meg vettem hozzá egy fülbevalót. Apropó fülbevaló, ez az egyetlen  mániám, a fülbevalók, megszámlálhatatlan párral rendelkezem belőlük és minél extrémebb, egyedibb különlegesebb annál jobb. Már azon mosolygok reggelente, hogy mindenki azt nézi mi van éppen a fülemben, ma pl. katicabogarak voltak. A sminkkészletemnek sem kell külön hely a táskámban, mert gyakorlatilag nincs, oké van egy szájfényem, de azt valakitől kaptam. Havonta elmegyek a kozmetikushoz (amikor már erősen Brezsnyevre hajaz a szemöldököm, ő kiszedi, befesti,ahogy a szempillám is)Esténként nem, hogy egy kiló, de egy deka vakolatot sem kell lemosnom magamról, így a pasi tuti nem vesz zsákbamacskát, reggel is ugyanolyan vagyok, mint este, leszámítva,azt a tényt, hogy reggel bevallottan nem lehet hozzám szólni 5 percig. Van egy barátom, aki együtt élt egy csajjal, ő mesélte, hogy soha! nem látta a csajt smink nélkül, mert reggel nem tudott olyan korán kelni, hogy a barátnője ne legyen talpig sminkben. Nem hordok szoknyát, utoljára egy terhesszoknya volt rajtam Kirával a terhességem végén, mert másba nem fértem bele. Azt vallom, hogy egy szoknyában viselkedni kell és mindenre odafigyelni, én pedig szeretek kényelmes lenni. Nincs magassarkúm sem a majd 180cm-hez hova? Nameg nekem az sem kényelmes. (látom magam előtt ahogy Sicc sziszeg :o)). Most, hogy elkezdtem színesedni, arra az elhatározásra jutottam, hogy befestem a hajam, vörösre, lehet megbánom, úgyhogy köszi Hencsi a tanácsot, először bemosóval próbálkozom. Mire fel írtam mindezt, mert nem értem a génhibát :) A legkisebbnél, akinél piperkőcibbet én még nem láttam, lenyúlja a parfümöm, csak és kizárólag szoknyában közlekedik, pizsamába illegeti magát a tükör előtt, tündérnek öltözik és igazi pózer. Kifesti magát, száját, körmét, legutóbb felküldte a kék aszfaltkrétát a szemére, a tegnapi csúcs pedig az volt, hogy nem tetszett a frizurája (mondjuk azzal a 3 szál hajjal nem nagyon tudok mit kezdeni, ahogy Szonja 30 milliójával sem) ezért megmosta az ovi  mosdójában a csapban. Aztán meg dadus néni fésülgette neki, aki, szó mi szó nevetve mesélte ma, hogy belealudt a kiscsaj a fésülködésbe. Folyamatosan közli, hogy ő milyen szép, csinos és közben klaffog a cipőimben. (Lehet venni kellene neki egy 40-es 10cm-es sarkút). Minden kell, ami csillog, ami rózsaszín, ami csajos. De honnan, mikét jön ez neki fogalmam sincs...minden esetre nagyon jól áll neki, lehet meglepem egy sminkkészlettel, unom már, hogy alig bírom levakarni a gyerekbarát arcfestéket, róluk - és magamról:)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hö... aranyos... :)) És Te is jól nézel ki ott a végén !! Tuti sikered lesz, ha a csajok kisminkelnek mire a zurad hazajön. :)

Az első képról az jutott eszembe, mikor a barátnőm kislánya az ovis farsangra királylánynak öltözött és KÉT korona volt a fején !! :)))

E.

Zsuzsi írta...

Szia!

Bocs, hogy zavarlak. Csak érdeklődnék, hogy honnan szoktad beszerezni a különleges fülbevalóidat. Van esetleg olyan internetes eladó, aki olcsón és jót kínál.

Köszi előre is a választ. Zsuzsi