2011. január 31., hétfő

Újabb dij, mert jó nekem...


Dedede, mert olyan kis ügyes okos és szép vagyok és leginkább szerény.

Félretéve egoizmusom és öntömjénezésem, köszönöm szépen gneke-nek,(http://gaaa.blog.hu/) hogy rám gondolt.

Nézzük a díjátadási szabályokat:

─ Írj egy bejegyzést, amelyben közzéteszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
─ Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
─ Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, és linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
─ Tehetséges, kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több száz követője van.

Na mármost pöppetnyi problémáim vannak ezzel a dologgal kapcsolatosan, momentán, meg úgy általában nem tudok innen linkelni, nademost első körben Náncsinak (http://nancsiskodok.blogspot.com/)adom a díjat, ennek fejében majd ő megmutatja, hogy kell. Viccet félretéve, szeretem őt, a fanyar humorát és tudom már ezerszer elmondtam,de mélységesen tisztelem a hitét. Sok zárt blogot olvasok, de nem lenne ildomos, hogyha most ide bezárójelezném nektek Ti meg vennétek a fáradtságot és másolgattok ide-oda, aztán meg jönne a nagy semmi. Nade, megint elkanyarodtam a témától, szóval a második díjazottam Cucka (http://kismamavagyok.blog.hu/), akinél antitalentum módon még mindig nem tudok kommentelni, de remélem, hogy idetalál. Nagyon közelinek érzem magamhoz, néha olyan érzésem van, amikor olvasom, hogy ott ülök a kanapéjukon ölemben a két(?) macskájuk és csendesen szemlélem, ahogy zsizseg velük az élet. Hasonlók vagyunk, tudom, érzem. Végül, de nem utolsósorban a díjazottam még Eliana királylány (http://eliana.blog.nlcafe.hu/), nem agyal, nem köntörfalaz, kirakja magából és snitt, én még azokat a bejegyzéseit is szeretem, amit ő nem annyira. A lényeg, hogy különleges lány na...:)

Megszámoltam 41 (jesszasz) blogot olvasok, mindegyikük megérdemelné a díjat és meg is fogják tudom, hiszen mint minden csapat erősítő kezdeményezés ez is körbe fog érni a hálón...még egyszer köszönöm és pusszantás.

4 megjegyzés:

Ágnes Rita írta...

tenkjú: ) ésakkor én meg tégednagyon szeretlek, és főleg nagyon lehetséges, hogy a héten megyek hozzád:)))

gneke írta...

Köszönöm Lili!
Nagyon szeretek idejárni Hozzátok!

Lili írta...

Gyüssz? Hozzám? Szójá' vazzeg, mert akkor ki kell szidolozni az ezüstöt:)

Névtelen írta...

Köszi Lili ! Köszi szépen...
Nem mondom, hogy most továbbküldöm de jelen lelkiállapotomban főleg nagyon jól esett.
Puszillak
Eliana