2012. augusztus 12., vasárnap

Változások




Nya szóval az egész úgy kezdődött, hogy cirka 22 órás buszocskázás után Bundi kb, 2 hétre visszatért a kiinduló bázisra. Mivel azt gondoltam én, hogy roppant elég volt már abból, hogy éjszakákon át félig kómásan járkál a  família, aminek az a vége, hogy Bundi a gyerekszobában köt ki, a két csibe meg mellettem és minden csontom érzem az ébredésnél, amik között olyan cirka 20 percek telnek el, mert Szonja pörög, mint egy zárlatos ventilátor, Kira meg tapad minden testrészével és bármerre mozdulok, követ, mint egy miniradar, ennek véget kell vetnünk. A ma reggel volt a pont az i-re, amikor is, akárhogy kúsztam-másztam az ágyon katonai kiképzőtiszti fókázással, folyton arra ébredtem, hogy Szonja lába a seggemben, Kira meg nonstop le akar smárolni. A fenti idillnek véget vetve kiókumláltam a haditervet.
 Miszerint Bundi kárpiatisztit, ami ugye nem szárad meg, ezen oknál fogva mindenkinek máshol kell aludni, leginkább jó lenne a helyén. Bundi önként és (majdnem) dalolva vállalta a feladatot, 16 év kemény munkája, de megérte. Szóval én meg irányítottam, hogy ezt az étkezőt oda, ezt a kanapét ide, a lányok ágyait amoda. A 4 évesnek megkapta rásegítő jelleggel a Hello Kittys ágyneműt, a kicsinek meg egész nap duruzsoltuk, hogy milyen jó fej a Minnie egér. Most pedig este 10 és annyira büszke vagyok magamra, mert mindenki az általam kijelölt helyen alszik, leszámítva Málna cicát, de ő renitens amúgy is. 
Ok-ok, ahogy a kép mutatja a csajok egy helycserést támadást csináltak, dehát ez legyen a legnagyobb probléma. A többik most persze mondják, hogy ühüm-meg aham, nem úgy megy az, de én pozitivan rákoncentrálok és igenis reggel az ébredéskor is ez a kép fog fogadni, nem-de! Mivel ennyire belejöttem most a lakberendezésbe, az előbb közöltem a Zurammal, hogy holnap festünk...csak annyit mondott, hogy kakukk (ez Szonja jelzőrendszere, ha mehet az ágyba). én ezt most igennek veszem. Addig üsd a vasat amíg meleg lapon (Bundi nagyon kenyérre kenhető mostanában) mellékesen megjegyeztem, hogy 5 éve nem voltam szabadságon gyerekpraclik nélkül, úgyhogy kiveszek két napot...szerintem már nem meri azt hinni, hogy viccelek, szóval megyek barátnőzni...:)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jesszus, remélem nem busszal mész.... :o))


Lili írta...

Elikém, azt nem merném...vonattal:)