2010. május 21., péntek

Bubifaló konyhatündér



Valaki szabadítson már ki, mint Willyt, leginkább tengerpartra mennék, nem igazán érdekel, hogy saját medencénk van a pincében, ráadásul folyton változó vízszinttel. Meleget akarok, napot, izzadni, büdösödni, leégni,kipirulni. Nem akarok fűtést, meleg zoknit, csibenáthát, beszorulni a lakásba. Utálom az esőt is, a vége megint az lesz, hogy nekikezdek sütni és már nem férek ide a géphez lassan. Tegnap Szonja nyújtotta a pogit, mire észrevettem kiszórt kb. 1 kilónyi lisztet az asztalra, sűrű kis liszthomokban fürödtünk, ráküldtünk némi bubit, nózicuccot csak azért nem , mert kellőképpen résen voltam. Ma meg nyűgös vagyok, fél iccaka nyüszögtem, állandóan görcsöt a lábam. Olyan világvége hangulat ért el, de tényleg. Még, jó , hogy Bundás toleráns, most is elvitte a csibét eszkimónak beöltözve motorozni, mert ded is nyüszög, megértem na. Vazzeg május lenne vagy mifene, nem február. Minimanónak bekészítettem egy overallt a mózesba, nem röhög, tényleg beleraktam. Oszt' még azt mondja, Hujber, hogy Pesten fel lehet venni a trikót, mondjuk itt is csak kell rá még vagy y 3-4 réteg. Amúgy nem értem magam, ennyire nem szoktam sem álomkóros, sem nyöszörményes lenni, de most evvan, magam számára is elviselhetetlen vagyok, hát még másnak. az már szerinted is a vég, hogy topsoppppot nézek????!!!! Nincsenek már épkézláb gondolataim sem, jahm aés a fő, eddig azért nyekeregtem, hogy szüljek, most meg kimenekülnék a világból ha rámjönne az ötperces. Megyek, nem fárasztalak titeket sem, van nektek is elég, nélkülem is. Az alagút végén ott a fény, tudom én, csak olyan jó lenn már látni is.....jelentkezem ha van valami, tudom, hogy figyeltek....:)

Aranyköpések:
Tegnap este, Szonja az apjával fürdik, közben a kiscsaj elmélkedik a habokban:
Nincs...Anyának meg Szonjának nincs, de a hosszú bótban veszünk nekik......pöpit :o)

2 megjegyzés:

gneke írta...

Nyugi, ez csak a tipikus mikorszülökmármegvégre hangulat.
Az overallon sem nevettem, igen, két napja még tiszta február volt, ma már egész tűrhető idő van, felejtve hogy egyébként május második felét írjuk vagy mi.
Kicsi lány tudja mikor kell megszületnie, hát nem hiányzik neki a hideg.

Meske írta...

Figyelünk bizony! :))) De jó lenne ha egyszerre lenne a szülinapunk Kiscsajjal... :) Akkor már csak 3-at kellene aludni...vagy kettőt és éccaka születnie... ;)
puszi soook és kitartósölelés!