2010. május 7., péntek

Wanted PizsaMaci



A rohadt 20 centis vigyori dögjét. A kutya nyalja cakkosra a vigyori képét. Ez úgy hiányzott nekem, mint mókusnak az erdőtűz. Az álszent csíkost Gidusék telepítették hozzánk, mondván náluk bevált altatásügyileg. Nálunk is, a kishölgy megszerette, dédelgette, sőt szerepjátékokat játszik vele, ma délelőtt pl a következő párbeszédet hallottam ki a gyerekszobából, amint apjukkal beszélgettek.
- Beteg a maci...
- Mi baja?
- Fáj a segge..:) Majd lábait szakszerűen felemelve egy szivacsdarabal pátyolgatva meggyógyította pizsamaci seggét.

Ezenkivül rendszeresen eteti, itatj, fürdeti, fuvarozza és puszilgatja. Szóval PizsaMaci nélkül nincs élet a földgolyón, leginkább alvás nincs. A kis kajlafülű ma eltűnt, felszívódott, illa berek, kámfor ésatöbbi. Az alvásidő meg itten, ded meg tobzódik, mert maci nélkül nem és nem. Beajánlottam, másik macit, barnát, fehéret, szemnélkülit, kicsit, nagyot, neeeeeem. Kerestük hát mindenütt, nem mondom, hogy jól esett, mert ma felforgattam a lakást alapjaiban is, egyszerűen muszáj volt ablakot mosni és függönyt cserélni, át- meg elrendezni, szóval nem kicsit dünnyögött Bundi sem, emellett Szonja sápítozott, én meg szidtam a rohadék puhatestűt. 2 óra elteltével egy gazdaságos szatyorból vigyorodott elő, szidtam is a dögöt...Embert nem kerestem még ennyi ideig, nem egy plüssördögöt. Ma este vigyorogva pózolt vele ded, senki mással nem tenné, még felmenőivel sem.
Megoldom ám a problémát, mostantól PizsaMaci be lesz ágyazva, szó szerint, így tuti csak alváshoz kerül elő, de akkor hótbiztosan a fene enné meg őmedveségét...:)

3 megjegyzés:

gneke írta...

Hányszor túlestünk már ezen...hidd el, fogjátok még keresni...ha lehet még most szerezzetek be egy ugyanilyet. Mikor az ember megvesz egy plüsst nem tudja miből lesz majd ilyen igazi alvóka, pedig akkor rögtön venne belőle kettőt is.
(velem is előfordult többórás keresés után azt mondtam, ha egyszer megtalálom, akkor az első dolgom lesz, hogy kihajítom...)

kované írta...

Nekünk van egy ugyanilyen, ha gondolod szívesen elküldöm, Linust nem izgatja nagyon.

Náncsi írta...

Az 5.gyermekem egy 70cm magas hóemberrel alszik a 4. egy rongyosra szétmállott takaróval, a 3.nak nincs ilyen szirszarja ahogy a másodiknak se.. na de az első a 14 éves mámajdnem felnőtt, a mai napig egy 30cm átmérőjű majom arccal alszik!!!!!!