2011. május 27., péntek

Drága Kisgombóc Kira 1 éves!!!!

























Egy évvel ezelőtt, újra átélhettem a csodát. Nem tudok még ma sem könnyek nélkül mesélni róla, tolulnak fel az élmények már órák óta, újraélek mindent az 1 évvel ezelőtti napból, közben nézem, ahogy alszik ez a kis prücsök. Amikor ébred már ott a huncut mosoly a szemében,ahogy összenyálaz és ölelget az apró kis kezeivel, ahogy összebújva elalszunk, ahogy szereti és öleli a nővérét, ahogy gyöngyözve kacag apukája bohóckodására, ahogy felnyújtott kezével a nagyi ölébe kéri magát. Jön-megy egész nap és szeret, kimondhatatlanul szeret, ahogy mi is őt! Itt volt ő velünk már nagyon-nagyon rég, a lelkemben mindig is élt. Drága Kicsi Kincsem, boldogok vagyunk, hogy minket választottál. nagyon szeretünk a Jó Isten Éltessen sokáig erőben, egészségben, hogy még nagyon sokáig bearanyozd minden napunkat!

Amikor a köldökzsinór elszakad, a vérkörök kettéválnak, a véráram megpördül, és a magzat, aki eddig az anya szívével élt, most önálló szívet kap, saját, maszek létcentrumot, amely innen kezdve fáradhatatlanul veri az Élet ritmusát. Az új lény, mint egy kis autó, leszalad a Teremtés futószalagjáról. Innen kezdve hol hevesen, hol békésen dobogó szívvel, felpörgetve vagy alapjáraton, de egyedül is üzemel - a misztérium megtörtént. Élet született.


11 megjegyzés:

Adrienn írta...

Boldog Szülinapot kívánunk Kira baba!

Hencsi írta...

Boldog szülinapot kívánunk mi is a Kis Csodának!
Szeretünk titeket!

Szilva írta...

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Kirának!

Tündérkonyha írta...

Isten éltessen sokáig Kirácska! Sok puszi!!

Barbara írta...

Isten éltessen Kirababa!!! :))) Sok boldogságot mindenkinek!! :))

kované írta...

Isten éltessen kicsi Kíra!

julcsi írta...

Isten Éltessen Drága Kicsi Kira!!!
Millió puszival!!!

ChezSandra írta...

Nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!!
Nora Lisa és családkája

Névtelen írta...

sicc:Boldogságosat nektek....

Zsu írta...

Nagyon-nagyon szépséges, boldogságos 1. szülinapot Kirának!!!

gneke írta...

Jaj, most olvasok vissza...Nagyon megkésve de annál nagyobb szeretettel kívánunk Kirának nagyon boldog születésnapot! gneke és családja