2011. szeptember 22., csütörtök

Koraőszi randevúk


Ismertem már, futólag láttuk egymást...aztán most hétfőn elmélyült a kapcsolatunk. Ült tőlem pár méterre, majd felnézett és kérte menjek oda. Ing és nyakkendő, szeretem, ha egy pasin ing és nyakkendő van...halványzöld ing, méregzöld nyakkendő...zakó sehol, korban harminc körüli (Naná, hogy facebookon le van minden tiltva nála). Tetszik. Sötétbarna szem, borosta és olyan széles váll, hogy majd' átérte az asztalt. A haja bezselézve, hatalmas macikéz...szeretem a hatalmas macikezet és fekete adidas illat lengte körül. Fáradt volt...
Másnap újra találkoztunk, már élből lehuppantam vele szemben, beszélgettünk, én idétlenül vihogtam, ez nálam a "zavarban vagyok" egyértelmű jele. Kék ing volt rajta és az elmaradhatatlan nyakkendő, szintén az inghez harmonizáló kék. Naná, hogy jött az idétlen vihogásom, fél órát töltöttünk együtt, ő is nagyon zavarban volt. Tetszett, ahogy alulról-felfelé rám nézett a csokibarna szemeivel. Elkérte a számom...hűűűű meg haaaa....Odaadtam és menekülőre fogtam a dolgot. Délután felhívott és mély bársonyos baritonján közölte, holnap újra találkoznunk kell, csakis velem, ő meg én. "Csókcsókcsók"- így köszönt el. Elmondtam a Zuramnak, hogy van valaki...lehetne mondjuk a dublőre is akár.
Újra felé vitt a lábam...már széles mosollyal fogadott,várt engem, bakker csíkká húzódik az a barna csokiszem ha vigyorog. Már poénkodott is, sőt volt több pillanat amikor hozzám ért a nagy macikéz:). Fehér ing volt rajta, legalább 190 magas és naaagyon jó humorú. Közölte, hogy nála lánykori néven szerepelek és ehhez tartja magát punktum. Tetszik a neve is...hazahoznám na, saját teddy mackónak...ingben-nyakkendőben. A kis légyottunk háttérzenéje Caramel Lélekdonorja volt. Mosolygott a csivitelésemen, én meg olyan bénusz Terézanyusan nyomtam. Azzal búcsúzott, hogy megvan a számom és hívni fog...naná:) Szóval evvan...:)


A relitás. Hétfőn a hárombetűsben voltam, Szonja malacos boltnak hívja... ugyanis találóan egy bazi nagy malacpersely van az oldalkirakaton. Utaltam, de valami technika malőr folytán duplán vitték el minden számláról a pénzt. Macifiú meg a fiókvezető. Kedden újra be kellett mennem hozzá ezügyben, akkor kérte el a számom is, hogy hív, ha rendeződik az ügy. Persze nem sikerült, igy tegnap már úgy várt, hogy megírt nekem mindent, még azt a kérelmet is, amit nekem kellett volna. Jham, kézfogdosás, nekem kellett megmutatni neki a klavin a fordított / jelet.:) Aztán fellicitáltuk azt, hogy hanyadika is van, meghogy a rendszerben a lánykori nevem szerepel, ami azért vicces, mert már ezer éve ez a számlám közösen a Zurammal. A Lélekdonor meg a telefonom csengőhangja. Oké-oké...de azért hivatalossága ellenére ennek nagyon is flörtszaga volt :)

1 megjegyzés:

Hencsi írta...

Ejj Te Lili, rossz kislány vagy !Komolyan,először teljesen rosszra gondoltam:) Vagy épp jóra, ki tudja:) Millió puszi a zseniális írói vénádnak is!