2014. december 31., szerda

Az új év igérete kicsit ambivalensen...

Bizonyos dolgokhoz nincs már türelmem. Nem azért mert arrogáns vagyok, hanem egyszerűen azért mert az életem elért egy pontra, ahol már nem akarom az időmet olyan dolgokra pazarolni, amelyek elszomoritanak vagy fájdalmat okoznak. Már nem akarok olyanoknak megfelelni, akik nem kedvelnek engem, olyanokat szeretni, akik nem szeretnek viszont, többet egyetlen percet sem szeretnék azokra pazarolni, akik hazudnak vagy manipulálnak engem. Egy olyan világban hiszek, ahol az ellentétek megférnek egymás mellett, ezért elkerülöm a konok és rugalmatlan embereket. Úgy döntöttem nem tűröm a tettetést, a képmutatást és az őszintétlenséget. Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják, hogy életem és megéltem az életem, minden árnyoldalával, minden szépségével.
Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.

Mit kivánok Nektek és magamnak: Álljunk meg, és emlékezzünk a mögöttünk álló évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre. Arra, amikor a legjobb kalandokban volt részünk, és amikor bezárkóztunk, hogy elkerüljük a csalódásokat. Valójában erről szól a Szilveszter. Kapunk még egy esélyt, hogy megbocsássunk, hogy jobbak legyünk, többet adjunk, többet szeressünk, éljünk. Ne töprengjünk azon, mi lett volna ha, örüljünk annak, ami jönni fog. Fogadjuk meg, hogy jobban odafigyelünk egymásra, jót adjunk, és nem csak ma éjjel, hanem egész évben.
Áldott, boldog új esztendőt kívánok! Köszönöm, hogy velem voltatok/vagytok, öleléssel Lili

2 megjegyzés:

julcsi írta...

Boldog Új Évet nektek is Lilim!!!! ♥

julcsi írta...

Hiányoztok!!!! :)