2010. július 19., hétfő

Mázli avagy ER, sok Life tv-t nézek mostanság.



Nem, nem egy bozontos kiskutyáról szeretnék nektek irni, sokkal inkább szomorú dolgokról. Az őrangyalom kb visszaadja a névjegyem a Jó Istennek, mostanság annyi feladatot adok neki. Tegnap hajnalban mr Bundit is felköltöttem, ugyanis magáncélú gyógyitás ide vagy oda, olyan szinten dagadt be ábrázatom, hogy nem bírtam kinyitni a szemem. Attól mindenkit óva intenék, hogy fogászati asszisztens ismerőseit hívja fel és érdeklődjön az esetleges kimenetelekről, amikor egyikük a műtétről beszélt, hogy itt-ott felvágnak összevarrnak, nem kicsit akadtam ki. A csúcs a szived felé megy a genny és konkrétan megdöglesz burkolt közlése volt, hiába no, ők a barátaim, az ellenségeimről majd máskor mesélek:) Szóval ma reggel zabszem effektussal hívtam a rendelőt. Közöltem mi a szit, ők meg, hogy a héten még dolgoznak és ha rögvest leérek 10-re akkor megcsinálják soron kivül, mert ugye szoptatásra haza kell érnem. Igen ám, de Bundi 11-ig dolgozik, mert ma hajnal 4-re ment, a meleg miatt. (jelezem még nem ért haza). Szóval szomszéd Zita barátném volt oly rendes, hogy lepasszolta a csajait, hogy az én kettőmre tudjon vigyázzni. Furcsa fejek a rendelőben amikor kb 10 perc várakozás után behívtak, mert voltak vagy 25-en. Dokibá' megkocogtatott és röntgent csinált, majd elkezdett latinul beszélni, ami köztudottan nála semmi jót nem jelent. Amikor közölték, hogy feltárják és egy pillantra nagyon fog fájni, de tartsak ki, már mantráztam magamban, hogy "kemény vagyok, mint az acél", a nagyon fáj, konkrétan azt jelentette, hogy gyulladt foggyökérből kitépett egy maradék idegszálat, ala natur. Nyomatékosan kérlek benneteket, hogy kérjetek ilyen esetben fájdalomcsillapítót, ugyanis kb 8mp-ig (igen számoltam) K****G*****B*****fájt. Szerintem a kezem lenyomata ott van a székben még most is. Szóval most van egy lyuk a koronámon (höhö) és holnap megyek vissza öblitésre, most meg itt ülök egy jégakkuval a fejemen, miután kisebb közelharc árán sikerült a csajaim is alvásra jegelni. Az egészben az a ciki, hogy már vártam egy privát betegem és nem szóltam neki, szegény meg jött, ég a pofám, úgyhogy holnap társadalmi munkázom a lelkén.
Van ám még más vészhelyzet is. A munkahelyem itt van az utcánkban, sokat járunk be, Szonja imád ott lenni, kitüntetett figyelmet kap, és nem utolsó sorban, nem fél a fehér köpenyesektől. Hétközben onnan hordjuk az ebédet, finom változatos, olcsó, mert ugye alkalmazotti. Pénteken nem mi vittük be reggel az ételhordót, hanem Bundi. Ha mi visszük, akkor Szonja általában leül a konyhán a csajokkal reggelizni. Tegnap hívott a főnővér aki a fenti képeken riszálja a lyányaim, hogy pénteken ettünk-e valamit bent reggel, nagyon ideges volt. Szóval előtte már 3 dolgozó felhívta, hogy nem tud menni mert hányikfosikszarulvan. Kikombinálta, hogy péntek reggel egyikük a saját maga szedett gombából főzött pörköltöt vitte be reggelire. Bingó, tegnap délután jártunk végig mindenkit aki ott volt 8-an ettek belőle, mindenkit elvitt a mentő Először úgy nézett ki megússzák, de éjszaka rosszabbodott az állapotuk, 4-nek komoly májproblémái lettek, már a megyei kórházban vannak. Nem gondolok bele mi van ha bemegyünk és belenyal Szonja, abba sem, hogy mi a szarért megy gombázni az aki nem ismeri vagy miért nem vitte el a szakértőhöz. Nem tudom elmondani milyen érzés volt tegnap a mentős srácokkal a vijjogó mentővel összeszedni a kollégáim...nem agyalok azon mi lett volna ha, csak reménykedem, hogy jobban lesznek hamarosan...nem kelllenek ide kreált történetek, az élet maga írja sajnos...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Húú Lili... az előbb volt az eset a híradóban és pont arra gondoltam, hogy milyen jó, hogy már nem dolgozol... Mondjuk az eszembe sem jutott, hogy azért így is érintve lehetsz a dologban... Nagy szerencsétek volt.
Jobbulást a fogad miatt...
Ölelés nektek
Eliana

A. írta...

Igen én is hallottam a hírekben mi volt! Látod-látod az angyalok vigyáznak rátok!