2010. április 5., hétfő

Tanácsok lúzer nyulazóknak


Kedves Lúzertársaim, nem hadoválok, belevágok a közepébe, én a főlúzer.
  • Ha Te mint éppen Kindertojásként (tudod 2in1) üzemelő lúzernő vagy, akkor igenis nagy arccal vállalkozz arra, hogy igenis nagy pijos busszal menj el meglátogatni sonkaevés célzattal a maminyúlékat, szerelkezz fel mininyullal, nyúlbébivel, szatyrokkal, tojásokkal, babakocsival, amazon ábrázattal és k.... nem fog segíteni senki, szóval délután kb úgy érsz haza, mint a vietnami harcos nyúl, még a csüngő hasad sem fog feltűnni senkinek, legkevésbé hites nyuladnak nem, aki megfázásban agonizál hősiesen.
  • Ha apanyúl este beoltja a mininyúlat, hogy már pedig itten iccaka jön a Tapsifüles, (mininyúl szóösszetételében Taspifüles 1000.x is), akkor számíts rá, hogy ivadékod hajnal 5 kor bökdös oldalba ventillátoralvásos iccaka után, mert extázisban van a nyulak miatt.
  • A fentiek okán, Neked biza hajnal 6-kor esős fűben kell csokinyulakat dugdosni, amikor magadban kb. az összes nyúlból egyenként csinálnál bundát, és nyúlfarkas kulcstartót, szigorúan elméletileg. Majd deded felöltöztetve, 1/2 óra ujjongás a fűben, kosarastól miközben azon gondolkodsz, hogy a félálomban kirakott nyulak felét, amire nem emlékszel hol vannak be lepi-é a hó majd alkalomadtán.
  • A húsvét hétfő délelőtt csodás, zuhogó esős, csibe kialvatlan, ennélfogva hisztis, nagyobb változata szintén, apjuk szimplán göthös, ha kitalálod, hogy közösen pancsoljanak, 20 perc nyugi reményében, naná, hogy befut az első locsolkodó, aki csupaszvizes mininyulat locsol.
  • A reggelivel nem kell bíbelődni, ugyanis letudta ded, jól megérdemelt csokinyúllal és csokitojással, ebédig csak ki kell bírni, a leves után tuti lefejeli az etetőszéket.
  • Ha Neked is olyan a Zurad, mint nekem (más f..-val veri a csanalat), akkor számíthatsz rá, hogy délután Te is szódásüveggel leszel meglocsolva, mert cirka fél órája ezzel suhant ki locsolkodni a szomszédba.
  • Ha túléled a mai napot, kölnimérgezés, csokishaselcsapás, sonkaszalmonella, esetlegesen spicces locsolóvendégekkel nehezített pályán, akkor jusson eszedbe a fogadalmad, jövőre nem jön a nyúl, mi megyünk valamerre, ez tutifix.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

:))) jó vót... :))
pussz
eliana