2010. november 3., szerda

Nekem tejel :)




Legalábbis nagyon remélem, mert hajnaltól dolgozom rajta. Kiccsaládom alszik a legkisebb kivételével, aki éppen élénken visongat a macis sötétítő függönynek. Szóval én mindet megtettem, hogy bevonzzam, bár Bundi szerint csak bezsongtam a novemberi tavaszban. Szóval szerencsejátékozom, nem is kistételben. Eszem is, igen, sőt most amíg nyálaztam (képletesen mert öntapadósak) a borítékokat, közben elszopogattam két kockát a hatás kedvéért. Meg azt is kiszámoltam (fejben), hogy a boríték és bélyeg kombó árából vehettem volna még 5 táblát. Kiszámoltam a rezsit is, többször, géppel, mert nem hittem a szememnek. Úgyhogy tényleg nekem kell, hogy tejeljen. A borítékba betettem a cetliket, név-cím-telefon. Jucus is hivott, hogy szerinte, most mi kell, hogy nyerők legyünk, meg amúgy is k***** finom a retrós csoki. Szonja napjában megnézi 5x az intrót az oldalon, hátha....bevonzom..bevonzom...bevonzom... A cél érdekében pusztítom, igen meghoztam ezt az áldozatot, nehogy már ezen múljon. Közben több felfedezést tettem, miszerint 5 perc alatt elkölteném a 8 millát (gondolatban, rohadjon meg a svájci frank) és elszoktam a kézzel írástól, bakker ennyiszer leírni a 17 betűből álló nevem, rendesen gyulladásom lesz, ha bejön, akkor rágyúrok a nagytételre, meg átkeresztelkedem Jó Évára. Ujjak keresztbe, drukkoljatok, ha bejön nagy Bocibulit csapunk, múúúúú:) 80 év, ünnepeljünk vele...ha olyan (tej)hozama lesz, mint nekem, ígérem szavam se lesz...
Nya, hogy Nektek is jusson valami, játékot hirdetek, Szonja egy szavára várom a megfejtéseket, az első 3 helyes megfejtőnek ajándékot küldök, semmi vonalkód, ígérem, szóval a szó HAPAKESZI.. nem mondtam, hogy könnyű lesz :) Puszmák és egyetek csokit, jót tesz a boldogsághormonoknak, a vonalaknak már nem annyira, de tél jön, tudod nagykabát!:)

5 megjegyzés:

Kované írta...

Nem a "Hakapeszi"-re gondol a majomra a régi Zsebtévéből??

Névtelen írta...

Sapka, kesztyű?

Névtelen írta...

Én is először a Hakapeszire gondoltam, aztán meg sapi,kesztyű kombóra. Bár,ahogy Szonit ismerem,nem ilyen könnyű a megoldás:)
Puszi:Hencsi

julcsi írta...

Jaj Nekem is a Hakapeszi majom jutott eszembe!!!!
Más most hírtelen nem ugrik be....
Csoki imádat:Szívemből szóltál,
(Ha meglátok egy táblát,mindegy milyen) Nem kell sokáig biztatni hogy törjek belőle!!!!
Puszim!

Zsuci írta...

Mivel nekem is a Hakapeszi ugrott be róla, ezért szerintem a csoki a megfejtés. :-)))