2010. június 24., csütörtök

Apacslány és kölyökgólya




Na feleim, az összes állat elhullott, rituális temetést tartottunk. Többet nem érintkezem állatokkal, na jó telefonon kellett beszélnem mostanában ügyintézés gyanánt 1-2-vel, de azokat legalább csak vizuálisan semmisittem meg. Sógornőm még mindig itt dekkol, de sikerült rá is immunissá válnom, az olyan megjegyzéseit, mint Kira neked az ikertesód anyád hasában maradt fel sem veszem. A csöppcsaj egyébként érdekes átalakuláson megy át, konkrétan nincs nyaka. Ühüm, ki kell csomagolnom a háj alól több fodorban, ha éppen mondjuk meg szeretném neki mosni. Ma 4 hetes és nagyon rafkós, ha úgy döntöttem, hogy szerintem már jóllakott, ergo visszabukja nonstop a tejet, akkor mihelyt levágja, hogy ő itten most le lett csatlakoztatva, rögvest elkezd csuklani, de olyan intenzitással, hogy rögtön megsajnálom, ha én nem valaki a környezetemben és visszarakom cicire, hogy 5 perc múlva nyakambahányja a beszipolyozott részt. Iccaka alszik, 1x kell, maximum, tudom mázlim van na. Kizárólag úrinősen oldalt keresztbe tett lábakkal fekszik, hiába erőltetem én a haskolást. Ma reggelre kicsit meglepett, ugyanis, kitámasztom egy összetekert pléddel a hátát, na ma reggel szemből sasolt rá, vagyis átfordult, mondjuk ezek ilyen iccakai kamikáze akciók nála. Napközben leginkább pislog és alszik vagy éhenhalni készült. Szonját szereti, mindaddig amig nem kezdi el macerálni, mondjuk csikibanditázza és hasonlók. Jó testvérek na, addig tuti, amíg Szonja főnökasszonysága nincs veszélyben és igazi babát tologathat, ellenben a többi bandataggal, akik csak holmi jöttment Barbiekat.
Szonja...hát ő úgy döntött felnőtt, ennélfogva jön a szabad akarat, ami leginkább abban nyilvánul meg, hogy délben nem alszik, most véletlenül igen, az apja itthon van és terrorizálta, nem szép dolog tudom, de győzött az erőfölény. Most éppen csend honol, a minimajmot is sikerült leraknom a kiságyba, a bal vállamról, kicsit már ferdülök is, most magától abbahagyta a csuklást. Szóval most leginkább Cinkes harci törzsfőnökhöz hasonlít a fényképen lévő pocak, természetsen a jóléti rituálék jele. folyamatosan vakarássza a csípéseit, leginkább folydogálós véresre, szóval nem mondanám, hogy szalonképes látványt nyújt a valahonnan éppen mindig csordogáló vérrel. Jó kis meccseink vannak mostanság, a nem-de és add ide, akarom fronton, a sarkot mostanában nem kell pókhálózni, annyi időt tölt el a kiscsaj eme szent helyen. Iszonyatosan cserfes és olyankor amikor éppen terror lenne, külön előadja magát, legtöbbször a fürdőszobába kell bemennem röhögni, hogy maradék tekintélyem megmaradjon.
Szóval elvagyunk...soha rosszabb unalmas hétköznapokat...
Aranyköpések:

Reggel kivágtat a szobából: "Felébredtem, éhes vagyok, kéjek kakajót, mert CSÖRÖG a pocakom. " Jelzem tényleg hangosan korgott a nem kispályás bendője.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sicc:Olyan régen jártam nálad,restellem,hogy nem voltam a "nagy napon" .Gyönyörűek vagytok,ésss most visszaolvaslak érzelemmorzsákért..