2010. október 23., szombat

Most érkezett...



Vidéki tudósítónk érkezett most hozzánk két hírrel, amit azonnal meg kell osztanunk önökkel. Ez a szombat reggel is úgy kezdődött a G. család életében, mint minden egyszerű hétvége. A két kiskorúból a nagyobbik hangos pisi felkiáltással és trappal indított, a kisebbik pedig éénk diskurzust folytatott a kiságyában lógó bárányállattal. G apuka kávét főzött, G anyuka pedig próbálta összeterelni a gondolatait. Szóval minden, de minden átlagosnak tűnt a telihold utáni párás reggelen, mindaddig amíg a kisebbik ded rá nem került a habtapi nevezetű objektumra. Ekkor ugyanis laza popsibillentéssel, elkezdett gurulni szabályos ütemben a nappaliban, pillanatok alatt csak G anyuka sikolya és a nappali oszlopa állította meg. Kiskorúnk ezen annyira meglepődött, hogy ezen tudományával azon mód felhagyott és bekérette magát a pihenőszékbe. Tudósítónk itt jegyzi meg, hogy ez csak az újabb fordulatos események előszele volt. Ugyanis a pihenőszékben a jövő héten 5. hónapját ülő, most már vehetjük szó szerint ded felült. G. apuka izgatottan meséli, hogy kiskorú G. Kira nagy meglepetést okozott neki, ugyanis azt hitte, csak véletlen történés részese, de a kishölgy akcióját még 2x bemutatta. G. anyuka rohant a fényképezőgépért, hiszen átvitt értelemben is forradalmi eseményekek lehettünk szemtanúi. A kép hátterében, a még szintén kiskorú G. Szonja látható, aki annyira megijedt a fejleményektől, hogy székestől próbálta húgát fekvő helyzetbe kényszeríteni, szerencsére nem járt sikerrel, mert ennek bizony beláthatatlan következményei lehettek volna fejreesés okán. Kérésünkre, G-né Ilona elmesélte, hogy azért volt ez a nagy hacacáré az esemény körül, mert családilag nem erre a villámmozgásra számítottak másodszülöttüktől, kiindulva az elsőként napvilágra jött gyermekük mozgáskultúrájából.
A másik esemény szintén a G. család háza tájáról érkezett. Névtelen bejelentés érkezett a szomszédoktól, miszerint a családnál gyermekmunka esete forog fent. G-né felszólításunkra közölte, hogy a mai borús időre igenis ő tervezte be az ablakpucolást. G. Szonja önként és dalolva segített a munkálatokban, minden bizonnyal több kárt okozva, mint hasznit, de ez nem vesz le a tevékenység értékéből egy hangyafarknyit sem. Széles mozdulatokkal takaritotta meg ablakát és nagyon büszke volt a kilátható végeredményre. A gyermekmunkaellenes csoport természetesen vizsgálja az ügy körülményeit és nyomozást inditott az ügyben.
Kedves olvasóim kicsit fricskázva a semmitmondó bulvárhíreket, így szerettem volna veletek közölni két ama mai és szívünknek kedves hírt, amit tökéletesen megfogalmazható, egy kerek bővitett mondatban, miszerint: Kira gurul és felült, Szonja pedig ablakot pucolt.:)Ennyi!:)

1 megjegyzés:

Meske írta...

:DDDDD
Ezerszer jobb volt bármelyik bulvárhírnél!!!!
Gratulálok a legkisebbnek eme történelmi eseményhez! :) Szonja mekkora arc máááár!!!!:) Vissza akarta fektetni! Gondolta magában, hogy ez teljesen életellenes dolog, hogy az eddig csak fekvő testvére FELÜLT!!!! :DDDDD